Servicii

Îți stăm la dispoziție cu servicii de calitate, sfaturi și recomandări.

Spune-ne ce te interesează și revenim cu o ofertă personalizată pentru nevoile tale.
Exploatare forestieră în condiții de legalitate
Respectăm toate normele și legile în vigoare în activitatea noastră de exploatare forestieră.
Producție cherestea
Folosim echipamente de ultimă generație specializate pentru transport bușteni (nr. telefon: 0751 077 000), omologate RAR pentru această activitate.
Îngrijirea pădurii și împăduriri
Realizăm lucrările silvice necesare cu echipamente moderne și personal bine pregătit.
Construcții de drumuri forestiere
Ajutăm la construcția drumurilor forestiere cu utilaje eficiente, de ultimă generație.
https://monteclas.ro/wp-content/uploads/2022/03/Monte-class-prelucrare-lemn-servicii-exploatare-forestiera.jpg

Exploatare forestieră în condiții de legalitate

Exploatarea forestieră descrie procesul de producție prin intermediul căruia se extrage din pădure lemnul brut, în condițiile prevăzute de regimul silvic. Este extrem de important ca orice exploatare forestieră să se realizeze în condiții de legalitate pentru a proteja mediul înconjurător. Tocmai din acest motiv, întreaga activitate de exploatare forestieră are la bază o autorizație de exploatare.

În momentul în care mergem la o exploatare forestiere, acordăm o atenție deosebită la delimitarea unităților teritoriale și la copacii marcați de silvicultură. Folosim utilaje moderne, specifice acestei activități, care ne ajută să tăiem copacii marcați în cel mai scurt timp, fără a produse daune mediului înconjurător. Mai mult decât atât, în echipa noastră există personal de specialitate (subinginer silvic, maistru în exploatări forestiere, tehnician silvic) care se asigură că exploatarea forestieră și prelucrarea lemnului se realizează în cele mai bune condiții.

Respectăm cu strictețe regulile silvice pentru exploatarea masei lemnoase în activitatea noastră:

Transport specializat de bușteni

Ne ocupăm și de transportul specializat de bușteni cu vehicule care se descurcă cu ușurință atât pe șosele, cât și pe terenul accidentat din pădure.

Încărcarea lemnului tăiat din pădure și transportul acestuia către client sau hala de producție este una dintre cele mai delicate operațiuni. De cele mai multe ori, zona de încărcare este greu accesibilă – vorbim de drumuri și poteci înguste, aflate într-o stare destul de proastă. Încărcătura de bușteni este și ea foarte grea și incomodă. Toate vehiculele din flotă pe care le folosim pentru transportul buștenilor au fost alese cu mare atenție la caracteristici – robustețea a fost unul dintre elemenetele de care am ținut cont atunci când am achiziționat un vehicul pentru transportul specializat. Garda la sol cât mai ridicată și cabina mică au fost alte caracteristici pe care le-am luat în considerare pentru facilitatea conducerii în pădure, în condiții de risc.

După ce am ales corect vehiculele pentru transportul specializat de bușteni, le-am omologat la RAR pentru a bifa toate condițiile de legalitate.
Compania noastră oferă o gamă completă de servicii în industria lemnului – dacă ai nevoie de exploatare forestieră, noi ne vom deplasa în locul indicat cu utilajele necesare, vom tăia arborii marcați, îi vom încărca în camion și îi vom transporta în cel mai scurt timp la sediul companiei tale. Trebuie doar să ne contactezi pentru a ne oferi detaliile necesare și noi îți vom face o ofertă personalizată pentru serviciile sau produsele dorite.

https://monteclas.ro/wp-content/uploads/2022/03/Monte-class-prelucrare-lemn-servicii-transport-specializat-busteni.jpg

Îngrijirea pădurii și împăduriri

Rolul lucrărilor de îngrijire a pădurii este de a asigura o structură optimă pentru dezvoltarea arboretelor tinere. Realizarea la timp a acestor lucrări de îngrijire este o condiție esențială în gospodărirea naturală a pădurilor. Echipa noastră este formată din personal specializat, care știe exact ce trebuie să facă pentru a îngriji corect o pădure.

Cea mai importantă activitate este tăierea de îngrijire a arboretelor – cuprinde degajări, curățiri și rărituri, și are ca scop obținerea de arborete care vor contribui la potențialul silvo-productiv al zonelor forestiere.

https://monteclas.ro/wp-content/uploads/2022/03/Monte-class-prelucrare-lemn-servicii-constructii-drumuri-forestiere.jpg

Construcții de drumuri forestiere

Drumurile forestiere sunt folosite ca o cale de acces în pădure pentru exploatarea forestieră și transportul lemnului. Aceste drumuri sunt utile și pentru evaluarea și supravegherea zonei forestiere.

Nu oricine poate construi drumuri forestiere. Ai nevoie de ingineri care înțeleg cât mai bine nevoie de a minimiza impactul negativ asupra zonei în care se intervine, dar și de o echipă de muncitori cu experiență în acest domeniu. Compania noastră se ocupă cu construcția de drumuri forestiere – avem personal calificat și utilajele necesare pentru a rezolva orice lucrare într-un timp cât mai scurt.

Construcția de drumuri forestiere presupune curățarea vegetației și deplasarea solului pentru a fi consolidate structuri capabile să susțină greutatea utilajelor și vehiculelor folosite în exploatarea forestieră și transport. Orice lucrare se realizează doar în urma unei analize care urmărește:

Este important să lucrezi de prima dată cu specialiști pentru o proiectare incorectă îți va aduce ulterior costuri mai mari cu transportul lemnelor, o durată de viață mică a drumurilor forestiere (peste puțin timp va trebui să investești în construcția de noi drumuri forestiere) și o creștere a riscului în ceea ce privește alunecările de teren. Contactează-ne pentru a proiecta corect drumurile forestiere și a le construi în timp util pentru următoarea exploatare forestieră!

Customer service is our #1 priority

Has ne primis postulant comprehensam.
https://monteclas.ro/wp-content/uploads/2018/10/inner_11.jpg

VINYL FLOORING

Trusted expert residential
flooring & repair.
https://monteclas.ro/wp-content/uploads/2018/10/inner_12.jpg

TIMBER FLOORING

Commercial flooring system
services of any kind.
https://monteclas.ro/wp-content/uploads/2018/10/inner_13.jpg

BAMBOO FLOORING

Preventative maintenance and
routine care.

Termeni si Conditii

Toate informațiile și materialele folosite în acest site sunt rezervate în exclusivitate pentru Monteclass.

Date de identificare fiscală

MONTECLAS SRL

CUI: 29482048
Nr. Înmatriculare: J14/332/2011
Adresa: Str. Gara Mare, nr.1B, Covasna, Jud. Covasna

SUNTEM ATESTAȚI FSC DAR ȘI ISO

Date de contact

Mobil: 0744 337 021
Telefon: 0267 341 000
Fax: 0267 341 000
Email: contact@monteclas.ro
Adresa: Str. Gara Mare, nr.1B, Covasna, Jud. Covasna

Copyright 2022 © Monteclass. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2022 © Monteclass. Toate drepturile rezervate.

Web DesignIdentitate VizualăSEO by CIDEV Concept.

Open chat
Buna ziua!
Cu ce vă putem ajuta?